Logisz B.V.

Alle Diks

Account Executive & Online Marketeer

Klantbeleving tot in de perfectie optimaliseren met als doel zoveel mogelijk ambassadeurs te creëren en samen de bedrijfspositie verder uit te bouwen. Ik adviseer hoe online te communiceren met de doelgroep, online vindbaar te zijn en online herkenbaar te zijn.

 

Mijn kracht ligt in het meedenken in bedrijfsprocessen en het uitwerken van originele en resultaatgerichte activiteiten. Dit alles met als doel om nog beter te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten, het verbeteren van de concurrentiepositie en het vergroten van de winst. 

 

BALANS

Om optimaal te kunnen presteren moet het zakelijk en privé goed in balans zijn. Samen met mijn vrouw Daniëlle, dochter Sylvie en zoon Mase woon ik in ‘de Heerlijckheid’ oftewel in Etten. We hebben geen bakker, geen slager en zelfs een pinautomaat in het dorp ontbreekt, maar we hebben internet en een gezellig café. En laten we eerlijk zijn; wat heeft een mens tegenwoordig nog meer nodig? ;) Elk jaar genieten we van fantastische vakanties met de hele familie naar de sneeuw en naar de zon. Wat de meesten niet weten is dat ik dol ben op spruitjes en in de donkere dagen voor kerst uren kan kijken naar mooi verlichte kerstdorpjes. Maar genoeg over mij, laten we het nu over jou hebben.

 

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

alle.diks@logisz.nl

 

Volg mij op  

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Introductiefilm Introductiefilm

  • Website ontwikkeling Website ontwikkeling

 

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.