Logisz B.V.

Copywriting

 

We lezen in deze drukke tijden steeds minder. Het geschreven woord moet dus vaak kort en bondig zijn en snel to-the-point komen. Maar wel kennis van zaken en overtuigingskracht bezitten. Dat is het Logisze uitgangspunt voor onze teksten. Zowel online als op papier.

 

Divers

Of het nu gaat om specialistische diensten, technische producten of een diepvriespizza: onze copywriters duiken in de materie en leven zich volledig in de markt in. Zo brengen zij met verstand van zaken uw verhaal over het voetlicht en raken ze de juiste snaar bij uw doelgroepen.

 

Compleet

Logisz biedt hiermee de complete tekstcontent, toegespitst op online en offline media. Ook schrijven op basis van zoekmachine optimalisatie behoort tot onze discipline.

 

Copywriters

Logisz werkt met diverse copywriters, allemaal voldoen ze aan onze filosofie. We denken Logisz, maar willen toch anders zijn.

Naar Fotografie

 

Fotografie

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.