Logisz B.V.

Fotografie

 

Fotografie speelt een krachtige rol in communicatie, zo ook bij Logisz.

 

Fotografie

Of het nu gaat om productfotografie, bedrijfsreportages of packshots: de productie wordt geregeld door Logisz. Logisz selecteert de juiste fotografen en stuurt, instrueert en bewaakt de kwaliteit. Zo bent u er zeker van dat elk beeld dat we voor u maken perfect is.

 

Locatiefotografie

Logisz zorgt voor kwaliteit. Wij putten uit veelzijdige fotografen, ook voor locatiefotografie. Wij zoeken de juiste locatie, welke past bij de uitstraling die we zoeken. Buiten is altijd onvoorspelbaar, maar bij Logisz laten we niets aan het toeval over. Licht, modellen, stylisten, catering; We organiseren elke shoot, dus ook op locatie.

 

Studiofotografie

Locatiefotografie niet mogelijk? Geen probeem. Wij werken met diverse studiopartners. Afhankelijk van de wensen en eisen wordt de passende studio met dito faciliteiten gevonden. Logisz zorgt voor creatieve vrijheid in de studio.

 

 

 

 

 

 

Naar Video

 

Video

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.