Logisz B.V.

Conceptontwikkeling

 

Het doel

Bij Logisz gaat het niet alleen om mooie dingen maken. Het gaat om het doel. Dat is ons uitgangspunt. Vanuit dat punt gaan we creatief verkennen. Hierbij schakelen wij onze traditionele logica uit. Want wij denken niet logisch om creatief te zijn. Daarmee lopen we namelijk vast in onze verbeelding. Anders is onze essentie.

 

EEN STERK EN HERKENBAAR GEZICHT

Als we ergens mee beginnen, dan beginnen wij bij het begin. We verdiepen ons in de identiteit, de authenticiteit van de klant, het DNA. En zoeken uit waarom ze doen wat ze doen. Pas daarna gaan we aan de slag met de positionering, naamontwikkeling en visuele identiteit. En als dat al bestaat, dan zoeken we naar de juiste vertaling van de boodschap, oftewel het creatieve concept. Een kapstok waaraan alle uitingen opgehangen kunnen worden. Consistent in vorm en taal. Dit geeft uw bedrijf een sterk en herkenbaar gezicht.

 

Logisz komt verrassend snel tot de kern, in woord en beeld. We gebruiken hiervoor verschillende methoden en technieken. Brainstormen, nieuwe invalshoeken en routes zoeken, vragen stellen, zintuigen gebruiken, allemaal hulpmiddelen om ideeën op te roepen. Niets staat ons daarbij in de weg.

 

Vorm en inhoud

De typografie, vormgeving en lay-out stemmen we af op het concept. Alsook de tone-of-voice van de concrete inhoud. Als het concept grijpbaar is, dan ronden we het af: Kunnen we het verscherpen? Voldoet het aan de briefing? Hoe zal de klant het beoordelen?


Middelen

En hoe brengen we dat opvallend en onderscheidend over het voetlicht? Het gekozen middel is namelijk leidend voor het succes van het concept. De kracht van Logisz is het crossmediaal inzetten van middelen. Internet, print, e-mail, sms of direct-mail, we zorgen dat alle middelen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken.

Naar Huisstijlontwerp

 

Huisstijlontwerp

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.