Logisz B.V.

Huisstijlontwerp

 

Uw huisstijl vormt het gezicht van uw organisatie. Logisz zorgt voor de juiste uitstraling en uitvoering. Van logo, visitekaartje en briefpapier tot en met het ‘aankleden’ van uw bedrijfswagenpark. Logisze branding om het wat duurder te zeggen.

 

LOGO

Wat is uw bedrijfsidentiteit? Wat is uw gewenste uitstraling? En welke boodschap wilt u overbrengen? De antwoorden hierop vormen de basis voor het ontwerp van uw logo. Uw logo kan een woordmerk zijn of een beeldmerk. Of een combinatie van beide.

 

VISUELE IDENTITEIT

Maar een huisstijl is meer dan alleen uw logo. Het de manier waarop uw bedrijfsnaam wordt geschreven. Het is het toepassen van een bepaald lettertype voor al uw teksten. En ook het gebruik van bijpassende kleuren en de juiste combinatie ervan. Logisz creëert met al deze elementen een visuele identiteit voor uw bedrijf.

 

HUISSTIJLDRAGERS

Vervolgens maakt Logisz uw visuele identiteit zichtbaar op briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, formulieren, rekeningen, advertenties, brochures, relatiegeschenken, bedrijfsvideo, bewegwijzering, auto's en vele andere zaken. Immers eenheid en consistentie geven uw bedrijf een sterk en herkenbaar gezicht.

 

HUISSTIJLHANDBOEK

Noem het een huisstijlhandboek of een instructie waarin alle hoofdzaken van de vormgeving zijn vastgesteld. Instructies over het gebruik van het logo, over de kleur en de bijbehorende kleurcoderingen voor drukwerk en andere procédés (PMS, CMYK, RGB). Instructies over het typografie/lettertype, regelafstanden en kopregels. Hoe ver u hierin wilt gaan, bepaalt u zelf. Wij stellen graag alle gegevens voor u vast.


NIEUWE HUISSTIJL NODIG?

Heeft u ook behoefte aan een moderner imago, of gaat u fuseren of reorganiseren? Neem dan contact met ons op.

Naar Webdesign

 

Webdesign

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.