Logisz B.V.

Printdesign

 

Ook in dit digitale tijdperk is papier niet weg te denken. Een brochure, relatiemagazine of een aanbiedingsfolder… ze blijven belangrijk in uw communicatie. En dat geldt natuurlijk net zo goed voor een advertentiecampagne. Wij maken er graag iets moois van. Met oog voor uw huisstijl en veel gevoel voor effectiviteit.

 

EXPERTISE

Maar moet u nu digitaal printen of kiezen voor fullcolour drukwerk? Wilt u een foliedruk of een preeg? En welk materiaal brengt uw communicatie tot spreken? Op dit gebied denkt Logisz graag met u mee. We beschikken na jarenlange ervaring over expertise op het gebied van druktechnieken, papierkenmerken en -eigenschappen. We draaien onze hand ook niet om voor advies over formaten en oplages.

 

ATTENTIEWAARDE

Onze bundeling van strategie, creatie, techniek én organisatie pakt uit in een product dat 'on top of mind' komt bij uw doelgroep. Snelheid, kwaliteit en lage kosten houden wij hierbij scherp in de gaten.

 

Wij geven uw zakelijke boodschap een logische vorm maar een andere draai. Zodat uw communicatie opvalt in de markt.


We nemen u hierbij graag alle zorg uit handen.

Naar Conceptontwikkeling

 

Conceptontwikkeling

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.