Logisz B.V.

Webdesign

 

We zorgen dat uw website visueel naadloos aansluit bij uw huisstijl. Maar webdesign gaat veel verder. Wij weten alles van een Logisze structuur en maken optimaal gebruik van de nieuwste technologie. Zodat uw klant snel vindt wat hij zoekt en makkelijk tot actie overgaat: een bestelling of een afspraak.

 

HET ONTWERP

De structuur en de werking van uw website zijn doorslaggevend of een bezoeker zich wel of niet thuis voelt in uw webomgeving. Maar ook de buitenzijde heeft hierin een grote rol. Het bepaalt voor een groot gedeelte de gebruiksvriendelijkheid van de website en het imago van uw bedrijf. Kiest u voor een verbluffende of voor een minder uitgesproken vormgeving? Het is een specifiek en creatief proces om samen met u tot een goed ontwerp te komen.

 

CREATIE EN TECHNIEK

Zoals gezegd, het maken van een webdesign is een creatief proces. En voordat de technische realisatie van de website begint heeft er al regelmatig terugkoppeling plaats gevonden tussen creatie en techniek. In de ontwerpfase kunnen onze creatieven namelijk niet zonder onze technische mensen. Logisz werkt met de allernieuwste technologie. Om deze te laten werken is naadloze aansluiting nodig op het ontwerp.

 

Logisz ontwerpt websites in alle vormen en maten. Dit kan een corporate website zijn, maar ook product website, consumenten website of e-commerce website. We kunnen uw website herontwerpen, volledig vernieuwen of aanvullen met een webshop. Wij beheersen het hele traject tot in de puntjes. Hierdoor kunnen wij iedere website uniek maken. Nauwkeurig afgestemd op uw merk én op het zoekgedrag van uw bezoekers.

 

Bekijk onze veelzijdige voorbeelden in ons portfolio.

Naar Printdesign

 

Printdesign

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.