Logisz B.V.

LinkedIn

 

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk in de wereld met meer dan 150 miljoen geregistreerde leden. Nadat uw account is aangemaakt kunt u door middel van contacten leggen uw netwerk uitbreiden. Op deze manier kunt u de informatie over uw bedrijf door middel van status updates zeer makkelijk verspreiden.

 

LinkedIn Company Profile

Voor bedrijven biedt LinkedIn in kleine stappen steeds betere interactie- mogelijkheden met geïnteresseerden. De mogelijkheden van LinkedIn Company Profile lijken steeds meer op de mogelijkheden die voor bedrijven en gebruikers worden aangeboden op Facebook en Twitter. Bij voldoende followers en interactiemogelijkheden zal LinkedIn een even belangrijk platform voor bedrijfscommunicatie worden.

 

Logisz

Wilt u ook gebruik maken van een LinkedIn Company Profile? Logisz helpt u graag om te kijken naar de mogelijkheden die LinkedIn uw bedrijf kan bieden. Daarnaast kijken wij hoe we uw profiel aan kunnen laten sluiten bij uw huisstijl om het als communicatiemiddel in te zetten.

Ga naar Facebook

 

Facebook


 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.