Logisz B.V.

Twitter

 

Twitter is een van de grootste social media netwerken van Nederland. Door middel van berichten met maximaal 140 tekens laten ’twitteraars’ aan elkaar weten wat hen bezighoudt. Hier kan vervolgens door alle ‘followers’, andere twitteraars die jouw profiel volgen, op gereageerd worden.

 

Twitter Webcare

Op deze manier kan er heel kort en krachtig informatie verspreid worden onder een grote groep mensen. Dit is interessant voor u als bedrijf, maar ook voor uw klanten. Beide partijen blijven namelijk continu up-to-date. We kunnen u daarnaast ook helpen met het opstarten van een Twitter Webcare, waarmee u uw klanten gemakkelijk kunt helpen bij vragen of problemen over uw product.

 

@LOGISZ

Logisz helpt u graag met het aanmaken van een twitteraccount die in uw huisstijl geïntegreerd is en volledig automatisch op uw website wordt uitgelezen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het maximale uit uw twitterprofiel haalt. Wilt u hier meer informatie over? Stuur ons gerust een tweet @Logisz, of neem contact met ons op.

Ga naar LinkedIn

 

LinkedIn


 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.