Logisz B.V.

CodeTwo

 

Logisz is officieel reseller van CodeTwo. CodeTwo Exchange Rules is een ideale oplossing voor ondernemingen die gebruikmaken van Microsoft Exchange als e-mailserver. Deze software regelt de e-mailhandtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker.

 

Centraal geregeld

Consistentie en uniformiteit in de e-mailhandtekeningen van uw medewerkers zijn essentieel voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. CodeTwo waarborgt dit én bespaart kostbare tijd. De voordelen op een rij:

 

  • Nooit meer ‘per werkplek’ een e-mailhandtekening instellen, maar vanuit een centraal punt alle medewerkers voorzien.
  • Actiebanner omtrent uw reclamecampagne onder de e-mailhandtekening, centraal ingericht en geplaatst bij alle betrokken medewerkers.
  • Out of offices met dezelfde professionele content en uitstraling.

 

Specialist in Microsoft Exchange

CodeTwo is gespecialiseerd in de platforms van Microsoft Exchange Server, Office 365 en Microsoft Outlook. Daarnaast ontwikkelt CodeTwo oplossingen die Exchange extra mogelijkheden geeft, zoals een geautomatiseerde e-mailhandtekening, berichtregels voor heel het bedrijf, synchronisatie van mappen tussen gebruikers, de migratie en back-up van postvakken en voor het beheer van e-mailflows.

 

CodeTwo Reseller

CodeTwo Afbeelding

Naar emagiC

 

emagiC CMS.Net

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.