Logisz B.V.

MailPlus e-mailmarketing

 

Met MailPlus maakt u eenvoudig professionele e-mails, sms-berichten en webpagina’s in uw eigen huisstijl. Ideaal voor uw e-mail marketingstrategie. De contactdatabase kan volledig volgens uw wensen worden ingericht: u kunt eenvoudig contacten importeren en doelgroepen samenstellen. Daar blijft het niet bij, want MailPlus biedt services als aanmelden, afmelden, mail-a-friend en profiel wijzigen. Zodra een relatie zijn gegevens verandert, worden die wijzigingen automatisch verwerkt. Ook de rapportage is uniek: alle interactie wordt per contact vastgelegd.

 

Twee versies van MailPlus

Iedere organisatie is uniek. Daarom zijn er verschillende versies van MailPlus. Start met de basisversie (MailPlus Mailer) en groei door wanneer u dat wilt. MailPlus Campaigns voegt extra functies toe aan de basisversie. Van een professionele e-mail nieuwsbrief tot multichannel marketing automation!

 

Contacten beheren

De MailPlus contactdatabase kan volledig ingericht worden aan de hand van uw wensen. Inclusief de segmentatie- en personalisatievelden die nodig zijn om een doelgroep relevant en persoonlijk te benaderen.

 

Eenvoudig berichten opstellen

Met één of meerdere e-mail templates in een eigen huisstijl stelt u eenvoudig een e-mailing op. Een gebruiksvriendelijke editor met drag & drop-functies geeft controle over de boodschap.

 

Berichten versturen en respons analyseren

De Mailing Manager verstuurt uw e-mailings, sms- en direct mailings. De uitgebreide rapportage kunt u gebruiken om uw communicatie keer op keer te verbeteren.

 

Official partner MailPlus

Logisz is official partner van MailPlus en heeft diverse succesvolle implementaties op haar naam staan.

 

Voor meer informatie, neem direct contact op met Niels Konings. Of vraag hier direct online uw gratis test omgeving aan.

emagiC CMS.Net

Naar CodeTwo

 

CodeTwo

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.