Logisz B.V.

E-mail marketing

 

DE KUNST VAN HET MAILEN

Het actief benaderen van relaties via e-mail is enorm rendabel vanwege de meetbaarheid en het directe persoonlijke karakter van het medium. Nieuwe klanten werven, klantenloyaliteit vergroten, het genereren van meer traffic naar de website. Wat het doel ook is, met een e-mail verstuurt u altijd gericht de boodschap naar de doelgroep. Het is de eenvoud van een e-mail: snel, makkelijk, goedkoop, maar met een hoog rendement. Het vereist alleen wel een professionele benadering. Waarbij zowel kennis over marketing als techniek essentieel is. 

 

SUCCESVOLLE E-MAILMARKETING MET SPOTLER

Wij kunnen de organisatie van uw e-mailmarketing volledig voor onze rekening nemen en zorgen dat u de effectiviteit hiervan ten volle benut. Maar met de gebruiksvriendelijke software  van Spotler (voorheen MailPlus) kunt u ook zelf zonder enige technische kennis nieuwsbrieven beheren, maken, versturen en analyseren.
 
U kunt in uw klantendatabase slimme selecties aanbrengen waardoor u gericht de boodschap kunt afstemmen op uw doelgroep. Na het versturen verwerkt Spotler automatisch de respons. De resultaten zijn direct voor u zichtbaar in de statistieken. U hoeft geen handmatige aanvullingen of wijzigingen uit te voeren in uw klantendatabase, dat neemt Spotler van u over.  
 

LOGISZE SPECIALIST

Logisz is specialist op het gebied van e-mailmarketing. Onze Logisze en andere benadering levert direct resultaten op. In de crossmediale gedachte zet Logisz het e-mailmarketing-instrument veelvuldig in, met succes! Logisz is certified partner van Spotler.

Naar databasepublishing

 

Databasepublishing

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.