Logisz B.V.

Webapplicaties

 

Wat bezoekers op uw website en in uw webshop zien, is belangrijk. Maar minstens zo belangrijk zijn de webapplicaties erachter!

 

Webapplicaties

Logisz ontwikkelt creatieve webapplicaties in alle soorten en maten. Of het nu gaat om speciale marketingelementen in een website of webshop of een speciale geavanceerde berekentool voor zonnepanelen; de webdevelopers van Logisz ontwikkelen het!

 

Maatwerk

In principe zijn onze webapplicaties altijd maatwerk. Hierdoor zorgen we dat ze Logisz en anders zijn. Hiermee kunt u het verschil maken. Opvallen in de menigte is wat u graag wilt. Van idee naar ontwerp, van ontwerp naar technische realisatie; Logisz heeft het in huis!

 

Uitbreiding

Logisz levert en implementeert diverse soorten software, zoals: emagiC CMS.Net, Umbraco, Sitefinity, Mailplus en uWebshop. Ieder project is maatwerk, zo ook onze software. Logisz is specialist als het gaat om haar software, past zo nodig aan of bouwt er maatwerk omheen. Ook hierin willen we het Logisz en net altijd weer anders!

 

Technologie

Logisz is partner van Microsoft en heeft de focus volledig op haar producten en technologieën gelegd. Onze ontwikkeling is gebaseerd op Microsoft ASP.Net, Microsoft SQL Server, Microsoft IIS, C# en VB.Net.

 

Crossmediaal

Logisz denkt crossmediaal. Onze webapplicaties zijn crossmediaal van aard. Van print naar online, van tekst naar video en van online naar print.

Naar E-mail marketing

 

E-mail marketing

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.