Logisz B.V.

Berdal

Industrie

Berdal is als onderdeel van Berdal Groep al ruim 45 jaar toonaangevend producent, leverancier en private label specialist in kunststof- en rubberproducten voor de bouw, de professionele ijzerwarenbranche en DHZ-branche. Daarnaast voert Berdal een uniek assortiment met technische folies en dampremmende bouwfolies. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en er wordt uitsluitend geproduceerd volgens gecertificeerde processen. 

 

Dankzij het brede en diepe assortiment koop je als dealer in de DIY- en professionele bouwsector, al het materiaal in bij één leverancier in plaats van verschillende. Continue doorontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid staan bij Berdal hoog in het vaandel. Dit doen ze onder andere door de verticiale samenwerking op te zoeken met de vakhandel. Gezamenlijk spelen ze constant in op veranderende marktomstandigheden. 

 

Berdal
  • Berdal website
  • Berdal kernwaarde
  • Berdal logo
  • Berdal advertentie

Projecten van dit account:

 

  • Positionering

 

Vragen over dit account?

 

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.