Logisz B.V.

Pelgrim Safety

Industrie

Pelgrim Safety BV is gespecialiseerd in dakveiligheid. In 2005 gestart als eenmansbedrijf met het bieden van veiligheidsoplossingen (advies en instructie) aan  vaklieden, dakdekkers, bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en gemeenten en nu uitgegroeid tot een allround team met specialisten. Het huidige team van Pelgrim Safety voorziet haar klanten nu al enkele jaren van praktische adviezen en heeft reeds honderden daken ingericht van permanente valbeveiligingsvoorzieningen.

 

Pelgrim Safety verzorgt met twee professionele montageploegen de montage van valbeveiligingsystemen en klimmaterieel op dak(en) en is gecertificeerd dealer van diverse valbeveiligingssystemen en -producten.

 

Pelgrim Safety

Vragen over dit account?

 

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.