Logisz B.V.

‘Het klopt’

Rabobank Graafschap-Midden

De campagne ‘Bankieren van hart tot hart’ van Rabobank Graafschap-Midden  is groot ingezet met zowel traditionele als nieuwe media. Alleen al met papier is een groot bereik gehaald. Advertenties en advertorials in de plaatselijke kranten. Abri's en billboards langs de kant van de weg, posters in alle bankwinkels en flyers om mee te nemen. Geen ontkomen aan.  De herkenbare combinatie van beeld en tekst is doorgevoerd in alle communicatiedragers. Logisz heeft hiervoor het ontwerp verzorgd.


De klanten van de Rabobank Graafschap-Midden spelen de belangrijkste rol in deze campagne. Zij vertellen een verhaal.  Een verhaal over hun passie. Of dit nu over het werk gaat, de toekomst, of het gezin. En het is de samenwerking met de Rabobank Graafschap-Midden die alles mogelijk maakt. Een samenwerking die klopt.


De fotografie is sterk bepalend voor de boodschap die de campagne moet uitdragen. Inspirerende beelden die het gevoel geven dichtbij te zijn, betrokken. Ook is verbondenheid in het beeld gevangen, een connectie tussen mensen. Wat betekent dat er geen individuen zijn geportretteerd. Beeldend is dit ‘Bankieren van hart tot hart’.
 


De Rabobank Graafschap-Midden is vanaf juli 2013 gestopt met de campagne ‘Bankieren van hart tot hart’.

 

‘Het klopt’
  • Project_Rabobank_Print_Corporate_Advertentie
  • Project_Rabobank_Print_Flyer
  • Project_Rabobank_Print_Advertorial
  • Project_Rabobank_Print_Corporate_Advertentie_2
  • Project_Rabobank_Print_Billboard

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Conceptontwikkeling, Printdesign, Technologie, Content, Copywriting, Fotografie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.