Logisz B.V.

Divers drukwerk en coördinatie

247TailorSteel

Logisz heeft in opdracht van 247TailorSteel verschillende brochures en folders gemaakt die gebruikt worden voor diverse doeleinden, zoals op beurzen. Vanzelfsprekend hebben deze brochures en folders de innovatieve uitstraling die verwacht mag worden van 247TailorSteel. En gezien het internationale karakter van het bedrijf hebben we de brochures en folders ook vertaald naar het Engels en Duits.

 

Deze folders en brochures vertellen het unieke verhaal van 247TailorSteel. Ze informeren de lezer over hoe 247TailorSteel fungeert als productie-verlengstuk voor bedrijven. Door te laten zien welke machines welke bewerkingen verrichten en wat de rol van Sophia® daarin is.

 

Ook maakten we een variant om het werken bij 247TailorSteel te promoten. Dit werd een minipocket, in achterzak-formaat, waarmee het bedrijf een compact, extra middel heeft om te communiceren met de arbeidsmarkt waarop 247TailorSteel zo actief is. Dit is slechts een van de communicatiemiddelen die wij produceren in het kader van werken bij 247TailorSteel.  

 

Signing

 

Logisz ontwerpt kwalitatief hoogwaardige signing voor 247TailorSteel, zoals stickers, bedrukte verpakkingsdozen, tassen en vlaggen. Geproduceerd in de welbekende huisstijl van 247TailorSteel, worden ze breed ingezet op allerlei events waarop het bedrijf actief is en op andere plekken waar 247TailorSteel gezien wil worden.

 

247TailorSteel heeft een zestal kernwaarden geformuleerd, te weten: Exact, Smart, In Control, Transparent, Sophisticated en Customer-Focused. Deze beeldden we uit op grote banieren, lieten we drukken en hingen we verspreid op door de imposante productieruimte van 247TailorSteel.

 

Beurzen

 

247TailorSteel is actief op verschillende internationale beurzen. Logisz helpt met de realisatie van diverse beursstands. Naast het vormgeven van beursstand-posters en platen, schrijven en versturen wij ook de uitnodigingen aan relaties van 247TailorSteel. Daarnaast maken we nieuwsberichten omtrent de beurzen en plaatsen we social media berichten voorafgaand aan en tijdens de beurzen. Logisz zorgt ervoor dat 247TailorSteel als baanbrekende innovator op een beursvloer opvalt in de massa.

 

Brandbook

 

Logisz heeft in samenwerking met 247TailorSteel een Nederlandstalig en Duitstalig brandbook samengesteld. In dit brandbook staat onder andere waar 247TailorSteel voor staat, welke kernwaarden het bedrijf typeren, welke doelstellingen 247TailorSteel heeft en hoe het klantcontact binnen 247TailorSteel geschiedt. Door dit boek krijgen nieuwe werknemers een beter beeld van de identiteit van 247TailorSteel. Logisz was niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp van het brandbook, maar maakte ook alle content hiervoor. Als klap op de vuurpijl organiseerden we de presentatie van het brandbook aan het personeel van 247TailorSteel.

 

Elke medewerker van 247TailorSteel ontvangt een brandbook met een persoonlijke foto van hem of haar op de voorkant. Dat geeft het brandbook een persoonlijk en natuurlijk ook tailor-made tintje. Het fotograferen van de medewerkers was onderdeel van een groter project.

Divers drukwerk en coördinatie
  • Brandbook
  • Banners
  • Beurswand

Wie werkten er aan mee?

 

  • Niels Konings
  • Joas Root
  • Wendy Tweehuysen

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Printdesign, Content, Copywriting, Fotografie, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.