Logisz B.V.

SEO-update 247TailorSteel

247TailorSteel

Welke zoekwoorden gebruikt de doelgroep? Logisz is voor 247TailorSteel aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie (SEO) voor de Nederlandse plaatstaalbewerkende industrie. Met succes. Sinds de SEO-update van de website in juli 2018 ontvangt 247TailorSteel via Google organisch 75% meer bezoekers in mei 2019 tegenover mei 2018! Benieuwd hoe wij dit realiseerden? Zo is dit resultaat neergezet:

 

Welke zoekwoorden gebruikt de doelgroep?

 

Met zoekwoordenonderzoek onderzochten we de termen en vragen waarop de Nederlandse doelgroep van 247TailorSteel zoekt via Google. We hebben onder meer geanalyseerd of 247TailorSteel via Google op alle aangeboden diensten te vinden is. Het antwoord: nee. We zagen kansen voor buislasersnijden. De doelgroep zoekt hier veel op, maar dit onderwerp had geen eigen webpagina. Uit ons zoekwoordenonderzoek bleek ook dat 247TailorSteel in de communicatie de term silken gebruikt voor het glad maken van platen, terwijl (potentiële) klanten zoeken op kantafronding.

 

SEO-teksten die verkopen

 

Analyseren is één ding, relevante content creëren die verleidend genoeg is om de doelgroep tot kopen aan te zetten een tweede. Met zoekwoorden die de doelgroep gebruikt, hebben we veel pagina’s verbeterd en nieuwe pagina’s gemaakt. Bij het bijwerken van bestaande webpagina’s en het schrijven van nieuwe pagina’s gaat Logisz verder dan alleen zorgen voor SEO-teksten. Het specialisme lasersnijden van 247TailorSteel staat in een aansprekend verhaal op de website. Een verhaal dat stimuleert om te gaan bestellen. Hoe hebben we daarvoor gezorgd?

 

Neem de nieuwe pagina buislasersnijden. Bij het schrijven van deze pagina zijn we uitgegaan van de doelgroep. Wat wil de (potentiële) klant weten over buislasersnijden? Vanuit deze vraag is de webpagina opgebouwd met content die antwoord geeft op:

 

 • De voordelen van buislasersnijden bij 247TailorSteel
 • De richtlijnen voor buislasersnijden bij 247TailorSteel
 • Beschikbare materiaalkeuze: 247TailorSteel kan 25 soorten metaal buislasersnijden
 • Hoe je online opdracht geeft om een op maat gemaakte buis te lasersnijden bij 247TailorSteel
 • Ervaringen van klanten over buislasersnijden bij 247TailorSteel
 • Voorbeelden van producten die 247TailorSteel kan buislasersnijden

 

Nu ook de Duitse markt

 

In vergelijking met mei 2018 ontvangt 247TailorSteel in mei 2019 75% meer bezoekers via Google organisch. Deze stijging past bij de groeiambities van 247TailorSteel. Dit mooie resultaat maakt dat Logisz nu ook voor de Duitse markt een project zoekmachine optimalisatie mag uitvoeren.

SEO-update 247TailorSteel
 • Nieuwe webpagina buislasersnijden
 • 247TailorSteel beter vindbaar in Google
 • 75% meer bezoekers via Google organisch

Wie werkten er aan mee?

 

 • Niels Konings
 • Niek Geerdink
 • Joas Root
 • Linda Waard

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Websites, Content, Copywriting, Zoekmachine marketing, Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.