Logisz B.V.

Werken bij 247TailorSteel

247TailorSteel

247TailorSteel is een groeibedrijf, getuige ook de plek in de Top 250 Groeibedrijven. Een lijst samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepeneurship in samenwerking met nlgroeit. Dit betekent automatisch dat het bedrijf constant op zoek is naar gemotiveerde mensen die zich willen aansluiten bij 247TailorSteel.

 

Om hiermee te helpen en om het verhaal van 247TailorSteel en de carrièremogelijkheden die er liggen goed voor het voetlicht te brengen, bouwden we Werken bij 247TailorSteel.

 

Fotografie

 

Naast de video die hierop wordt afgespeeld fotografeerden we alle medewerkers en lieten we hen vertellen over hun ervaringen met 247TailorSteel als werkgever. De eigen mensen van 247TailorSteel zijn natuurlijk dé aangewezen personen om hier iets over te zeggen. Enkelen van hen deden dat ook op video, wat een oprecht en menselijk beeld geeft van de cultuur en de sfeer binnen het bedrijf. We maakten daarnaast extra foto’s van de medewerkers op hun eigen werkplek en de directe werkomgeving. Ook dat biedt toekomstige collega’s een goed beeld van het bedrijf en de werkvloer waarop ze komen te werken.

 

Internationale arbeidsmarktcommunicatie

 

Die heldere, open aanpak past goed bij een van de kernwaarden van 247TailorSteel: transparant. Of zoals ze zelf zeggen: zo zuiver als water, zo open als een boek. En dan zorgt Logisz natuurlijk dat deze werken-bij-omgeving, net als de rest van de website, ook voldoet aan de andere kernwaarden van 247TailorSteel: exact, smart, in control, sophisticated en customer-focused. Wederom geldt dat we dit project in drie talen opleverden: Nederlands, Engels en Duits. Ook op de Duitse arbeidsmarkt is 247TailorSteel zeer actief als gevolg van de groeiambities daar en de verhuizing naar een nieuw pand in Oyten. Beide factoren brengen extra vraag naar goed personeel met zich mee. Dus met deze grootschalige website-uitbreidingen kan het HR-team ook in Duitsland de arbeidsmarkt op!

 

Adverteren via social media

 

Waar de potentiële werknemer van 247TailorSteel te vinden is, daar vind je 247TailorSteel. En dat betekent dat we voor het werven van personeel vanzelfsprekend het bereik van social media benutten. We gebruiken de kracht van video via Facebook advertising, maar ook Snapchat en Instagram Stories om voor bepaalde vacatures zo gericht en impactvol mogelijk versterkingen te triggeren en ‘aan boord’ te krijgen bij  247TailorSteel.

Werken bij 247TailorSteel
  • Website
  • Stories


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.