Logisz B.V.

Crossmediale promotie

Architectuur Prijs Achterhoek

Sinds 2000 reikt de Stichting Architectuur Prijs Achterhoek (APA) prijzen uit aan architecten voor het mooiste en interessantste project dat in het jaar daaraan voorafgaand is gerealiseerd. De Stichting wil door het uitreiken van regionale architectuurprijzen (vakjuryprijs en publieksprijs), de kwaliteit van de architectuur en de gebouwde omgeving in de Achterhoek stimuleren. De uitreiking van de architectuurprijzen wordt ieder jaar aangevuld met een door de APA georganiseerd scholenproject. 

 

Logisze invulling

Aan ons de eer om dit mooie initiatief ‘vorm te geven’. En dan beginnen we – net als een architect – aan de tekentafel. We ontwierpen en verstuurden een aankondiging en uitnodiging voor de uitreiking bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Via de uitnodiging kwamen genodigden op een site waarop zij de toegangstickets bestelden. Op de avond van de prijsuitreiking werden deze gescand met een speciale event-app waarmee mensen ingecheckt werden. Daarnaast hebben we video’s gemaakt waarin we de aanloop naar de vakjuryprijs en het scholenproject in beeld brachten. We verzorgden het artwork, de scripts en de voice-overs en de productie en eindmontage. Hetzelfde deden we voor elke inzending van de publieks- en vakjuryprijs en natuurlijk de uiteindelijke winnaars. Bekijk bijvoorbeeld de winnaar van de vakjuryprijs.

 

Uw ceremoniemeester

Voor de grande finale - de uitreiking van de prijzen bij de DRU Cultuurfabriek – ontwikkelden wij een draaiboek en programma op basis van video: sprekers en genomineerden werden door middel van animaties aangekondigd. Zo was de avond constant in beweging. Ook maakten wij een boekje dat bezoekers na afloop meekregen, met daarin de nominaties en het juryrapport. Kortom, een project waarbij wij onze capaciteiten als fullservicebureau volop konden benutten. 

Crossmediale promotie
  • APA film beginshot
  • APA filmshot met logo
  • APA filmshot
  • APA boekje
  • APA film collage

Wie werkten er aan mee?

 

  • Niels Golstein
  • Niek Geerdink
  • Saskia van der Salm
  • Koen Helmes

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Printdesign, Technologie, E-mail marketing, Content, Copywriting, Video, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.