Logisz B.V.

Aviko Foodservice Duitsland & Oostenrijk

Aviko

Aviko Foodservice Duitsland is dé totaalleverancier van aardappelconcepten voor de professionele kok, in iedere keuken. Vers én diepvries. Frites én specialiteiten. Met keuze uit een zeer veelzijdige productrange: van voorgegaarde aardappelen en frites tot aardappelspecialiteiten als rösti, gratins en appetizers. 
 

Aviko 365 – altijd een goed idee… met aardappel! 

De aardappel is de trots en passie van Aviko. Elke dag opnieuw worden aardappels van Aviko geserveerd in talloze menu’s op miljoenen borden. En deze passie wil Aviko delen met professionals. Daarom is er nu Aviko365.
 

Website aviko365.de

Aviko365 is de unieke online inspiratiebron voor elke Foodservice professional. Het is de plek waar ideeën samenkomen, waar professionals hun trots en passie kunnen delen met vakgenoten. Gisteren, vandaag en morgen... 365 dagen per jaar! 
 
Professionals kunnen hun aardappel-momenten uploaden, foto’s, inspiratie en recepten delen met andere koks en vakgenoten. Het platform zal rijkelijk gevuld worden door zowel Aviko als professionals. De homepage zal boordevol raken met inspiratie, naarmate er meer wordt gedeeld en geïnspireerd. 
 

CMS

De website is gebouwd op het content management systeem van Umbraco. Dit CMS leent zich uitstekend voor dit stukje maatwerk. Door de flexibiliteit en het eenvoudige beheer kan Aviko er snel mee aan slag.
 

Koppeling Facebook

Lezers kunnen alles bekijken, reageren en commentaar geven via de ‘Facebook Comments Box’. 
 

Social Media

Aviko wil inspireren tot meer. Social Media is hierin onmisbaar. Het platform wordt dus volledig ondersteunt door Facebook en Twitter. 
Aviko Foodservice Duitsland & Oostenrijk
  • Advertenties
  • DM
  • Home
  • Rezepte
  • Rezepte_teilen

E-MAILMARKETING

Naast online advertenties, printadvertenties in diverse Duitse media worden professionals ook geprikkeld met e-mailmarketing. De nieuwsbrief stimuleert de lezers tot meedoen. De software van MailPlus biedt hiervoor een praktische oplossing. Zo simpel in gebruik en gericht op een optimaal resultaat. De nieuwsbrief bevat een aantrekkelijke lay-out, verschillende contentblokken en de contactdatabase is eenvoudig te beheren. De uitgebreide rapportage stelt Aviko in staat de e-mail marketingactiviteiten continu te verbeteren.
 

PRINT-MAILING (PER POST)

E-mailmarketing staat niet op zichzelf. Per post wordt de doelgroep ook benaderd met dezelfde boodschap. 
Een appetijtelijke mailing promoot Aviko365 onder een zorgvuldig geselecteerde doelgroep. En nodigt uit om te inspireren en te delen. 

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.