Logisz B.V.

Aviko Oerfriet

Aviko

 

Online communicatie

Een ambachtelijke friet met de juiste bite, kleur en smaak. Constant van kwaliteit en echt Hollands. Dat is Oerfriet van Aviko.


Online activatie

Aan Logisz de taak om de introductiecampagne van Aviko Oerfriet via de digitale kanalen onder de aandacht te brengen. Wij hebben een aantal belangrijke diensten gerealiseerd:
1. Webdesign en development
2. Social Media
3. Email Marketing


Website ontwikkeling

Een website volledig op maat. In stijl van de campagne en offline communicatie. Zeer herkenbaar en eenduidig. Sterke focus op Social Media, de FAQ’s en het bestelproces. Gebouwd op het content management systeem Umbraco. De website biedt een grote mate van gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het heeft een heldere structuur, een grote toegankelijkheid en is zeer goed schaalbaar. Want op alle multimedia applicaties wordt de website goed weergegeven. Uiteraard hebben we gedacht aan de zoekmachine vindbaarheid van de website.

 

SOCIAL MEDIA

Op Facebook werd Aviko Oerfriet direct een succes. Informatie verspreiden ging nog nooit zo snel. De deelname aan de win-acties is groot, het aantal likes nemen toe en de berichten worden goed ontvangen. Twitter gaat nog niet zo snel als Facebook, maar zal snel gaan volgen.

Aviko Oerfriet
  • aviko_oerfriet_05
  • aviko_oerfriet_01
  • aviko_oerfriet_02
  • aviko_oerfriet_04
  • aviko_oerfriet_03

E-MAIL MARKETING

Bij de lancering van Aviko Oerfriet hebben alle cafetariahouders een nieuwsbrief ontvangen waarin ze werden aangespoord tot actie. De nieuwsbrief is volledig op maat gemaakt met behulp van de software van MailPlus. Uiteraard werden de resultaten direct zichtbaar in de statistieken.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Technologie, Websites, E-mail marketing, Umbraco CMS, MailPlus E-mailmarketing, Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.