Logisz B.V.

Ontwikkeling logo en huisstijl

Bernhard ten Brinke Racing

Voor rallyteam Bernhard ten Brinke Racing ontwierp Logisz een website, webshop en socialmedia-accounts. Als eerst is er een logo en huisstijl ontwikkeld.

 

Logo

Voor rallyteam Bernhard ten Brinke Racing ontwierp Logisz een logo. Het logo bevat een woordmerk, namelijk de robuuste letters BTB, en een beeldmerk: de helm. De helm is onderscheidend in de wereld van raceauto’s, en het vizier met ‘glans’ weerspiegelt de snelheid en de ‘winst in het vizier hebben’. Een logisze vertolking!

 

Huisstijl

Om BTB Racing een professionele uitstraling te geven, is er een huisstijl, briefpapier en visitekaartjes ontworpen. Dit vertaalden we door in diverse communicatiemiddelen. Een greep: badges, beachflags, keycords, e-mailing en flyers. Hierbij is vooral rekening gehouden met het vertonen van de sponsoren, die erg belangrijk zijn voor het bestaan van het merk BTB Racing.

 

Merchandise

Logisz verzorgde de complete merchandise rondom het merk BTB Racing. Van jassen, polo’s en caps tot hoofdtelefoons. Onder andere te koop in de webshop en op het evenement RTL GP Dakar Pre-Proloog.

 

AUTODESIGN

Het design van de auto waarmee BTB Racing deelneemt aan diverse rally’s rondom Dakar Rally 2015 in Argentinië, Bolivia en Chili is door Logisz ontworpen. Hierbij was het wederom erg belangrijk om rekening te houden met het tonen van sponsoren. 

Ontwikkeling logo en huisstijl
  • autodesign
  • polo+jas
  • logo
  • huisstijl

Het was een bijzondere uitdaging om de auto mooi vorm te geven met gebruik van het logo en de kleuren van BTB Racing en de logo’s van de sponsoren. 

 

Voor BTB Racing ontwikkelden wij tevens:

1. Website en webshop

2. Social media en webcare

3. Organisatie evenement


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Huisstijlontwerp

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.