Logisz B.V.

Website en webshop

Bernhard ten Brinke Racing

Voor rallyteam Bernhard ten Brinke Racing ontwierp Logisz een logo, huisstijl en socialmedia-accounts. Daarnaast is er een unieke website en een webshop ontwikkeld.

 

Webdesign

Van concept tot realisatie en van functioneel ontwerp tot technisch ontwerp. Bernhardtenbrinke.com is volledig gerealiseerd door Logisz. De website is een one-page design, wat inhoudt dat de content van de site (bijna) allemaal geplaatst wordt op één lange webpagina. Door te scrollen ga je van pagina naar pagina. Hiernaast kan de bezoeker ook nog gebruikmaken van de zijnavigatie. Uniek is de full-screen video op de homepage. 

 

Mobile first en responsive

De website is op zo'n manier ontwikkeld, dat hij op een smartphone de juiste performance krijgt. Het responsive design zorgt ervoor dat het webdesign zich aanpast aan het gebruikte device, zoals een tablet of desktop. Mét volledig behoud van kwaliteit. 

 

Copywriting

Logisz heeft de volledige redactie verzorgd. Van de biografie van Bernhard ten Brinke tot alle informatie over ‘The road to Dakar’. Voor alle informatie rondom het BTB Racing team en de Dakar Rally 2015 kan de bezoeker uitstekend terecht op www.bernhardtenbrinke.com.

 

Webshop

Met behulp van uWebshop van Umbraco, het content management systeem waarmee de website is opgebouwd, is een webshop ontwikkeld voor alle merchandise artikelen van BTB Racing. Volledig in stijl met de website. Betalen kan online via de betaalmethode Omnikassa. 


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Websites, Umbraco CMS, uWebshop E-Commerce, Copywriting

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.