Logisz B.V.

Branding Kompaan College

Kompaan College

In Zutphen en Vorden bundelen drie scholen hun krachten. Het Stedelijk en het Baudartius College in Zutphen en het Ulenhofcollege, locatie ’t Beeckland, in Vorden gaan verder als één school met twee nieuwe vestigingen. Aan Logisz kwam het verzoek om deze nieuwe school een passende naam te geven. Met dit bijltje hakten we eerder, maar dat neemt niet weg dat dit pittige uitdagingen zijn. En daarom een des te leuke klus!

 

Sessies met een werkgroep van de drie scholen gingen hieraan vooraf. Op deze manier achterhaalde het creatieve team van Logisz nuttige informatie die als input diende voor de naamgeving. Door vrijuit te associëren en de nieuwe onderwijsmethodiek te ontleden, vormde er zich een basis voor de totstandkoming van de naam.

 

Op het Stedelijk in Zutphen presenteerden we een viertal opties, met daarin een uitgesproken nummer 1 voor Logisz. Die nummer 1 werd ook unaniem door de werkgroep omarmd als dé naam voor de nieuwe school. Het Kompaan College was geboren. Een kompaan is iemand die met je samenwerkt. En dat is ook precies wat het Kompaan College doet. Een krachtige vmbo-school waar leerlingen leren door te doen.

 

Logo en pay-off

Een boodschap die ook duidelijk weerklinkt in het logo en de pay-off die wij ontwikkelden:

 

 

En door!

In sneltreinvaart bereidden we ons voor op de officiële onthulling. We bouwden aan een website met daarop alle belangrijke informatie voor de toekomstige leerlingen. Ook maakten we voor het onthullingsevenement een PowerPointpresentatie met daarin ook bovenstaande video. We maakten een brochure, roll-up-banners en we bedrukten pennen. Het Kompaan College is klaar voor de toekomst en Logisz trots op wederom een mooi project!

Branding Kompaan College
  • Kompaan College Website
  • Kompaan College_Logo
  • Kompaan College Brochure

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.