Logisz B.V.

Nieuwe brochurelijn voor Bribus

Bribus keukens

Onlangs heeft Logisz de complete brochurelijn van Bribus ontwikkeld. Diverse brochures helemaal vormgegeven in de frisse huisstijl en voorzien van heldere en overzichtelijke informatie over het bedrijf en assortiment.


Het geheel bestaat uit een handig en stijlvol doosje met daarin de brochures met het complete assortiment van Projectkeukens tot en met de aangepaste Ergoline keukens. De brochure ‘Bribus in bedrijf’ waarin de organisatie, de innovatieve werkwijze en de kwaliteitswaarborg staat omschreven. En de brochure ‘Onze mensen’ waarin de contactgegevens van de medewerkers bijeen zijn gebracht. Om dit informatiepakket compleet te maken, wordt een usb-stick erbij geleverd met alle informatie nog eens digitaal.
 

Nieuwe brochurelijn voor Bribus
  • bribus_brochure_collage
  • bribus_brochure_ergolineassortiment
  • bribus_brochure_projectassortiment
  • bribus_brochure_onzemensen
  • bribus_brochure_assortiment

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Strategie, Communicatie, Creatie, Conceptontwikkeling, Printdesign, Content, Copywriting, Fotografie, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.