Logisz B.V.

Bribus onderneemt maatschappelijk verantwoord

Bribus keukens

Logisz heeft enkele grootschalige projecten afgerond voor de website van Bribus uit Dinxperlo. Een bedrijf met wie wij al geruime tijd met veel plezier samenwerken. En ook zeker een goed voorbeeld van hoe Logisz als multidisciplinair verlengstuk kan functioneren voor bedrijven die hun marketing- en communicatiebeleid naar een hoger niveau willen tillen.

 

MVO

 

Een populair woord binnen directiekamers: MVO. Oftewel, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Bribus integreren ze dit in álle activiteiten, zodat het een proces wordt zonder eindbestemming. Zo wordt MVO concreet en wordt het meer dan een modewoord. Aan Logisz de taak om het MVO-beleid van Bribus zichtbaar te maken. Daarvoor benutten we uiteraard de website van Bribus waar we een volledig MVO-gedeelte inrichtten. Hier staan onder andere de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties waaraan Bribus zich committeert.

 

Naast creatief advies voor de designs van de MVO-pagina’s zorgden we ook voor de operationele uitvoer. Dat betekent dat we de teksten schreven, de fotografie verzorgden, iconen en animaties maakten én natuurlijk technisch alles vlekkeloos integreerden binnen bribus.nl. Parallel aan dit project werkten we aan werken bij Bribus

Bribus onderneemt maatschappelijk verantwoord
  • MVO
  • MVO 2

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.