Logisz B.V.

Website Bribus keukens

Bribus keukens

De wens van Bribus is een moderne, informatieve website die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. De website dient als centraal punt voor de communicatie met de potentiële klant, de huidige klant en de medewerker van Bribus.

 

Corporate website

De corporate website van Bribus is door Logisz ontwikkeld op basis van de tezamen vastgelegde positionering en aan de hand van een uitvoerig zoekmachineoptimalisatie traject. Op de site is volop informatie te vinden over het bedrijf, haar assortiment en activiteiten. Een professioneel content management systeem (cms) dient als groeiplatform voor de website en vormt de technische basis voor het aanvullende intra- en extranet en een beeldenbank. De website wordt door de organisatie zelf beheerd, alsmede door Logisz.

 

Bribus blijft zich ontwikkelen. En daarom zullen we binnenkort de website updaten qua design, assortiment en informatie.

Website Bribus keukens
  • bribus_website4
  • bribus_website5
  • bribus_website2
  • bribus_website1
  • bribus_website3

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.