Logisz B.V.

City Beach Doetinchem

City Beach Events

Sport, Spel en Spektakel zijn de kernwoorden van City Beach Doetinchem. Een nieuw initiatief dat jaarlijks wordt gehouden op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van Sport-, Spel- en Spektakelactiviteiten ondernomen. Dit unieke evenement is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Het is een ultieme samenwerking met verschillende (basis-) scholen, sportverenigingen en instanties uit Doetinchem. City Beach Doetinchem wil zo een bijdrage leveren aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
 
Overdag worden sportlessen aan basisscholen gegeven door het Graafschap College, daarnaast houdt Langhenkel Orion haar beachvolleybaltoernooi, organiseert DZC 68 een Junior Beach Soccer toernooi, komt er een G-Beach Soccer Toernooi en spelen de voetballers van De Graafschap een wedstrijd Voet Volley tegen de volleyballers van Langhenkel Volley. Verder zullen er diverse bedrijfstoernooien gehouden worden.
 
Dit alles wordt ondersteund met een VIP Sponsor event in de Catharina Kerk op zaterdag 2 juni a.s. met medewerking van Hed Kandi.  Wilt u ook aanwezig zijn op deze exclusieve avond? Mail dan voor meer informatie en mogelijke reserveringen naar citybeachdoetinchem@reactie.net
 
Kortom, Sport, Spel en Spektakel in het centrum van Doetinchem!

City Beach Doetinchem
  • cbd_impressie
  • cbd_flyer_hedkandi
  • cbd_poster
  • cbd_flyer
  • cbd_banner

Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Strategie, Communicatie, Video, Social media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.