Logisz B.V.

Communicatiemiddelen Project Vietnam

Rabobank Graafschap-Midden

De Rabobank Graafschap-Midden gaat duurzame verbindingen aan zowel in binnen- als buitenland. Zo helpt de bank arme vrouwen in Vietnam naar economische onafhankelijkheid met behulp van micro-kredieten. Rabobank Graafschap-Midden is afgereisd naar Vietnam om betrokken en dichtbij te zijn.

 

Logisz verzorgde alle communicatie voorafgaand  en na de reis. Het doel was het informeren van en draagvlak creëren bij interne en externe relaties.

 

Boodschap

"Het klopt. Samen staan we echt sterker"

 

Communicatiemiddelen

Voor:

  1. Website bankierenvanharttothart.nl

Logisz creëerde een omgeving  voor de dagelijkse reisverslagen, informatie over de route, een fotoalbum en aanvullende informatie.

  1. Nieuwsbrief

Voorafgaand aan de reis zijn alle relaties geïnformeerd door een digitale nieuwsbrief (middels de e-mailsoftware van MailPlus).
 

Na:

  1. Het verhaal

Door aandachtig te luisteren naar alle persoonlijke reisverhalen en door alle foto’s en video’s goed te bekijken schreef Logisz een hartverwarmend verhaal over deze samenwerking.

  1. Video

Hetzelfde verhaal is ook vastgelegd op beeld. De visuele vertaling toont passie, verbinding en zelfstandigheid van Vietnamese vrouwen.

Communicatiemiddelen Project Vietnam
  • Rabobank Graafschap-Midden campagne Vietnam Dzung
  • Rabobank Graafschap-Midden campagne Vietnam visual
  • Rabobank Graafschap-Midden campagne Vietnam website
  • Rabobank Graafschap-Midden campagne Vietnam routekaart
  • Rabobank Graafschap-Midden campagne Vietnam sprite

Met een mix van zelf geschoten beeldmateriaal, professionele interviewbeelden en bijpassende muziek is het verhaal in één film gevangen.

 

  1. Presentatiemateriaal

Logisz ontwikkelde presentatiemateriaal van de reis, te weten diverse roll-up banieren.

 

Genoeg materialen om te informeren, te overtuigen en om te gebruiken tijdens presentaties en lezingen.De Rabobank Graafschap-Midden is vanaf juli 2013 gestopt met de campagne ‘Bankieren van hart tot hart’.

 


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.