Logisz B.V.

Corporate video

Autobedrijf DAGO

Met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft, uitgerust met de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, mag je spreken van een ‘gerenommeerd Achterhoeks autobedrijf’. Sinds 1969 is Autobedrijf DAGO constant in beweging. Dat heeft geleid tot het brede scala merken dat DAGO nu voert en een nog veel breder scala aanvullende diensten. Ons werd gevraagd dit zo treffend mogelijk in beeld te brengen. En zo maakten we een Corporate Video. Een bedrijfsfilm waarin de ontwikkelingen van DAGO en de diversiteit en professionaliteit van het bedrijf, getoond worden. Een prachtige klus waar we met veel plezier, samen met DAGO aan werkten. 

 

 

WERKWIJZE

Voor een dergelijk project beginnen we met een kop koffie met de klant. ‘Wie zijn ze, wat zijn ze en waarom doen ze wat ze doen.’ Aan de hand van deze informatie maken we het artwork voor de video, stellen we een draaiboek op en schrijven we het script voor de voice-over. En dan gaan we natuurlijk draaien. Gewapend met camera’s, drones en natuurlijk met de paraatheid van de DAGO-medewerkers, zijn we een dag of drie druk in de weer. Na de wrap volgt de montage en uiteindelijk de vuurdoop: leuk detail is dat deze plaatsvond op een businessclub-avond bij onze lokale trots: De Graafschap.

 

RESULTAAT

Hard werken wordt beloond. Bekijk het resultaat:

 

 

Corporate video
  • DAGO techniek
  • DAGO beginshot
  • DAGO drone

Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Content, Copywriting, Video

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.