Logisz B.V.

Nieuwe website en texturengenerator

Daas Baksteen

Voor Daas Baksteen heeft Logisz een nieuwe website en texturengenerator ontworpen en gerealiseerd. Daas Baksteen is een organisatie die al sinds 1890 gevel- en straatstenen maakt. De stenen worden in drie fabrieken geproduceerd: De Nijverheid en De Volharding in Zeddam en De Vlijt in Winterswijk. Op deze goed geoutilleerde productielocaties worden aan de hand van de nieuwste technieken gevelstenen en systemen geproduceerd.


Responsive website

In het ontwerp van de nieuwe website was usability het uitgangspunt. De website is in het Nederlands en in het Engels opgeleverd en volledig responsive. Ter inspiratie en voor de beeldvorming heeft Daas Baksteen verschillende referenties op de website verwerkt. Hier kunnen websitebezoekers de gebruikte gevel- en straatstenen bekijken. Daarnaast houdt de organisatie bezoekers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.


Texturengenerator

In de website heeft Logisz een texturengenerator gebouwd. Hiermee genereren gebruikers in no-time gevels geheel naar eigen smaak. Er is keuze uit vele soorten stenen, voegkleuren, voegtypes en metselverbanden. Ook biedt de texturengenerator de mogelijkheid om meerdere sorteringen met elkaar te mixen. Ontwerpers, zoals architecten hebben met de texturengenerator 100% ontwerpvrijheid en zij kunnen de gecreëerde gevels eenvoudig opslaan en verwerken in hun tekenprogramma’s. De texturengenerator is ook verwerkt in een mobiele applicatie.

Nieuwe website en texturengenerator
  • DaasBaksteen_projecten
  • DaasBaksteen_texturengenerator
  • DaasBaksteen_website

Wie werkten er aan mee?

 

  • Frank van Braak
  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Emagic CMS.Net

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.