Logisz B.V.

E-mailmarketing - Nieuwsbrief

Rabobank Graafschap-Midden

De campagne ‘Bankieren van hart tot hart’ is volledig crossmediaal. We hebben meerdere middelen  met elkaar verbonden. En we hebben kanalen ingezet waarmee een directe verbinding ontstond met de ontvanger. Zo ontvangt een “Sterk idee”-deelnemer na aanmelding van zijn/haar sterke idee een e-mail, ontdekt de lezer van een advertentie een qr-code die een online-connectie maakt en ontvangt een bestaande klant van de Rabobank Graafschap-Midden een nieuwsbrief die weer linkt met de website.


Nieuwsbrief

Het ontwerp van de nieuwsbrief ademt ‘Bankieren van hart tot hart’. Alle berichten bundelen zich rondom het hart. Het ontwerp is een vertaalslag van de website. Dit zorgt voor een goede herkenbaarheid én eenduidigheid in de campagne.  Alle berichten in de nieuwsbrief leiden naar de website. Immers is deze website het hart van de campagne.


Deze nieuwsbrief is gebouwd en gekoppeld op de meegeleverde MailPlus E-mailsoftware. Binnen deze software kan de Rabobank op basis van de template nieuwe e-mails sturen zonder enige technische kennis. Daarnaast kunnen reeds verstuurde nieuwsbrieven gemonitord worden op bounce percentage, aantal gelezen nieuwsbrieven en doorklikratio. Hierdoor is de Rabobank altijd op de hoogte van de effectiviteit van de nieuwsbrieven. 

 


De Rabobank Graafschap-Midden is vanaf juli 2013 gestopt met de campagne ‘Bankieren van hart tot hart’.

 

E-mailmarketing - Nieuwsbrief
  • Project_Nieuwsbrief_BVHTH_1
  • Project_Nieuwsbrief_BVHTH_2

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Conceptontwikkeling, E-mail marketing, MailPlus E-mailmarketing, Content, Copywriting

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.