Logisz B.V.

Huisstijlontwikkeling

Entree 1863

Aan het begin van de Grutstraat te Doetinchem, in het monumentale ‘Tieckenhuis’ dat stamt uit 1863, bevindt zich restaurant Entree 1863. Een sfeervol restaurant, waar wordt gewerkt met eerlijke producten. Het team van Entree 1863 werkt met passie en kennis van zaken aan smaakvolle gerechten voor ieder wat wils.

 

Het restaurant op de kaart gezet

Logisz heeft samen met Entree 1863 een nieuwe huisstijl ontwikkeld. In de nieuwe huisstijl is gekozen voor een contrast tussen klassiek en modern. Verschillende elementen van het karakteristieke pand zijn terug te vinden in het nieuwe logo.


Van menukaarten tot nieuwe website

De nieuwe huisstijl is doorgevoerd in alle communicatie uitingen van Entree 1863. Zo zijn er onder andere nieuwe menukaarten, visitekaartjes, dinerbonnen en een nieuwe website ontwikkeld. Ook heeft Logisz de fotografie van het restaurant, inclusief foto’s van de medewerkers, begeleid.

Huisstijlontwikkeling
  • logo-entree
  • project-entree2
  • project-entree1
  • project-entree5
  • project-entree4

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Huisstijlontwerp, Websites, Content, Fotografie, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.