Logisz B.V.

Fotografie en video

Wiggers

Na de herpositionering van Wiggers stortten we ons op de ontwikkeling van Wiggers’ nieuwe website. Een mooie klus waarbij we gedetailleerd konden ingaan op het proces waarin Wiggers excelleert: ommantelen. Om dat treffend in beeld te brengen was een belangrijke rol weggelegd voor fotografie en video. We maakten een bedrijfsvideo waarin het ommantelproces, de mensen én de machines van Wiggers de hoofdrollen spelen.

 

Ommantelen in beeld

 

Natuurlijk zeggen beelden soms meer dan duizend woorden. Zeker als het gaat om een techniek die zó specialistisch en eigenzinnig is dat ze bij Wiggers vaak zeggen: “eigenlijk moet je het gewoon zíen.” En dat is natuurlijk een kolfje naar onze hand. Gewapend met groot materieel leefden we ons uit in en om de Wiggers-fabriek in Winterswijk. Niets ontsnapte aan onze lens en de resultaten hiervan vonden uiteraard hun weg naar de website, zoals hier bijvoorbeeld het geval is. En natuurlijk mogen ook de specialisten van Wiggers niet ontbreken. Zij zijn tenslotte your co-makers voor de meest uiteenlopende ommanteloplossingen.

 

Breed inzetbaar

 

De beelden die we geschoten hebben worden natuurlijk veel breder ingezet. Ze worden toegepast in verschillende uitingen zoals advertenties, flyers, vacatures, presentaties en op de socialmediakanalen van Wiggers. Ook de (kantoor)ruimtes van Wiggers zijn aangekleed met grote borden waarop het Wiggers-werk zichtbaar wordt. In alles straalt Wiggers nu het specialisme én het co-makersschap uit dat het bedrijf zo eigen en kenmerkend maakt.

Fotografie en video
  • Fabriek
  • Ommantelen


Wie werkten er aan mee?

 

  • Niek Geerdink
  • Joas Root
  • Wendy Tweehuysen
  • Eva van Raaij

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Printdesign, Fotografie, Video, Social media, Drukwerk realisatie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.