Logisz B.V.

Fullservice webcare

247TailorSteel

Logisz heeft in opdracht van 247TailorSteel de kanalen Facebook, LinkedIn, Xing en YouTube volledig ingericht. Voor alle kanalen zijn avatars, headers en achtergronden ontworpen, passend bij de huisstijl van 247TailorSteel. Daarnaast verzorgt Logisz de social media berichtgeving van 247TailorSteel op Facebook, LinkedIn, Xing en YouTube. Daarbij zorgen we tevens voor de vertalingen naar het Duits om ook de Duitse socialmedia-accounts van 247TailorSteel van pakkende content te voorzien.

 

Dat betekent dat we de social media teksten schrijven, deze vertalen, een video of een afbeelding met daarop een korte tekst maken en plaatsen op bovengenoemde kanalen. Binnen de Nederlandse maakindustrie neemt 247TailorSteel een vooraanstaande positie in. En binnen de metaalbranche is dit bedrijf, door het omarmen van kunstmatige intelligentie, een baanbrekende pionier. Deze innovatieve sfeer brengt Logisz ook over via de social media content van 247TailorSteel.

 

Remarketing banners

 

Logisz heeft voor 247TailorSteel diverse remarketing banners gemaakt in verschillende formaten. Met remarketing worden online advertenties getoond aan mensen die op eerdere momenten de website van 247TailorSteel hebben bezocht. De banners zijn gemaakt op basis van HTML5. Daardoor konden we elementen in de banners bouwen die goed de kenmerkende stijl van 247TailorSteel weergeven en tegelijkertijd door visuele effecten de interactiviteit verhogen. Wat weer aanzette tot activatie om meer te leren over Sophia®: de unieke software van 247TailorSteel die in een handomdraai lasergesneden metalen platen, buizen en kantdelen genereert.

Fullservice webcare
  • Snapchat en Instagram
  • social media

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Niels Konings
  • Niek Geerdink
  • Joas Root
  • Wendy Tweehuysen

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Webdesign, Technologie, Copywriting, Fotografie, Video, Social media, Service & Support

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.