Logisz B.V.

Evenement werkbijeenkomst economisch actieplan

Gemeente Doetinchem

Om inzicht te verkrijgen in de huidige, veranderende economie en visie op de toekomst heeft gemeente Doetinchem tezamen met IG&D diverse partijen uitgenodigd voor een inspirerende werkbijeenkomst “Kijken naar de toekomst. Dat is het idee”. Het uiteindelijke doel van de bijeenkomst is om samen te werken aan het aanscherpen van het economisch actieplan. De gemeente heeft Logisz gevraagd de werkbijeenkomst te organiseren en de daarbij behorende communicatiemiddelen te realiseren.

 

Logisz heeft de organisatie van de bijeenkomst van locatie en faciliteiten, uitnodiging tot en met een bedankje voor de deelnemers uit handen genomen van de gemeente. De mooi vormgegeven, persoonlijke uitnodiging is zowel in gedrukte als digitale vorm verstuurd naar de genodigden. Op de dag zelf heeft Logisz gezorgd voor ondersteuning bij een goed verloop van de bijeenkomst.

Evenement werkbijeenkomst economisch actieplan
  • economischactieplan4
  • economischactieplan1
  • economischactieplan2
  • economischactieplan3

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Webdesign, Printdesign, Websites, Webapplicaties

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.