Logisz B.V.

Website ontwikkeling

HY Sixty Seven Winetruck

Een verlengde Citroën uit 1967, dat is de HY Sixty Seven Winetruck. De HY Sixty Seven Winetruck is inzetbaar op verschillende events zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, privéfeesten, tuinfeesten, braderieën, festivals en bedrijfs- of merkpromoties. HY Sixty Seven serveert onder andere heerlijke wijnarrangementen met smakelijke hapas. 

 

Van ontwerp tot uitvoering

Samen met HY Sixty Seven heeft Logisz de strategische positionering bepaald. Van concept tot realisatie en van functioneel ontwerp tot de technische uitvoering. Logisz heeft het complete traject verzorgd. Op de website kan de bezoeker een indruk krijgen van de winetruck, maar er is ook direct toegang tot de verschillende arrangementen die bij de winetruck worden verkocht.

 

Webteksten en fotografie

Logisz heeft de volledige (grafische) redactie van de website verzorgd. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met de zoekmachine vindbaarheid en de website usability. Dankzij verschillende call-to-action buttons en banners worden bezoekers eenvoudig door de website geleid. Logisz heeft ook de fotografie georganiseerd. De prachtige sfeerbeelden maken de website helemaal af.

 

RESPONSIVE WEBDESIGN

Maakt de websitebezoeker gebruik van een mobiele telefoon, tablet of desktop? Logisz heeft een responsive webdesign ontwikkeld voor de optimale webervaring. De website past zich automatisch aan voor de beste websiteweergave.

Website ontwikkeling
  • HySixtySeven_Project7
  • HYSixtySeven_Project1
  • HYSixtySeven_Project2
  • HYSixtySeven_Project4

WORDPRESS

De website wordt onderhouden in Wordpress. In dit Content Management Systeem (CMS) zijn verschillende applicaties gebruikt. Zo bevat de website bijvoorbeeld een blog-, evenementen- en arrangementenapplicatie. De website bevat ook een real-time Instagramfeed met inspirerende sfeerbeelden. 


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.