Logisz B.V.

Herpositionering en redesign huisstijl

Hencon

Logisz is zeer blij met de nieuwe samenwerking met Hencon. Een wereldwijde fabrikant van revolutionaire mobiele oplossingen in de aluminium industrie in de zogenaamde heavy industries. Denk aan de lichtmetaalindustrie, staalindustrie en mijnbouw. Hencon is niet alleen een voertuigfabrikant, maar maakt juist verschil in flexibiliteit, snelheid, support, service en onderhoud. De optimalisatie van de ondersteunende handelingen in het productieproces inclusief het interne logistieke proces van hun klanten tilt Hencon naar een niveau hoger. Dat is het unieke karakter van Hencon. 

 

Pay-off

De oude positionering statement, oftewel een pay-off, moest op de schop en Logisz ontwikkelde een nieuwe. Van ‘Your global partner next door’ naar ‘Hencon. Serving Progress’. Een bondige manier om het merk Hencon een onderscheidende associatie mee te geven. De merkbelofte wordt snel duidelijk: Hencon voorziet in de wensen van de klant, biedt ondersteuning en zoekt oplossingen tegen lage operationele kosten. Waarbij ‘progress’ de dubbele lading draagt: verbetering van de logistiek (voertuigen en mobiele machines).  

 

HUISSTIJL

Tegelijk is gekozen voor een nieuwe huisstijl. Stijlelementen, lettertype keuze en kleuren zijn zo gekozen dat deze de nieuwe propositie versterken. Op de beurs van Dubai deed Hencon de nieuwe merkstrategie uit de doeken. Logisz mocht hiervoor het ontwerp van de stand ontwikkelen. 

Herpositionering en redesign huisstijl
  • Beursstand 2
  • Beursstand 1
  • Hencon logo

Bovendien zijn we op dit moment nog steeds bezig met verschillende communicatiemiddelen, zoals brochures, flyers, powerpoints en briefpapier. En er volgt vast meer. Werk aan de winkel dus!

 

Wij hebben vertrouwen in vergaande samenwerking met Hencon.


Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Communicatie, Creatie, Huisstijlontwerp, Printdesign

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.