Logisz B.V.

Herpositionering

Wiggers

Waar anderen geneigd zijn om gestandaardiseerde oplossingen aan te bieden, leg je bij Wiggers elk vraagstuk neer. Wiggers adviseert in - en realiseert - de beste ommantel-oplossing voor specifieke toepassingen en wensen. Het Winterswijkse bedrijf gaat uitdagingen aan waar een ander zijn vingers niet aan brandt. 

 

Herpositionering


Het was de wens van Wiggers om een professioneel marketing- en communicatiebeleid neer te zetten, met als belangrijk onderdeel daarvan: een nieuwe website. Als basis diende een grondige herpositionering, waaraan enkele creatieve sessies vooraf gingen.

Na deze sessies werd de kern voor de positionering duidelijk: de intensieve samenwerking van Wiggers met de klant en de adviserende rol die Wiggers daarbij inneemt. Daaruit kwam ook een nieuwe pay-off voort: Wiggers. Your co-makers. Vanuit diverse specialismen zoekt Wiggers naar ommantel-oplossingen voor klanten in het vroegst mogelijke stadium van een project. Om zo optimale kwaliteit, voordelen en gemakken voor die klanten te bieden. Dat is de kern van de herpositionering, die ook intern (onder de medewerkers) ‘geladen’ moest worden. Interne draagkracht is onmisbaar voor een optimale uitstraling naar buiten toe.

 

Huisstijl tot leven

 

We begonnen daarom met signing voor zowel het interieur als het exterieur van het pand. Aansprekende beelden voorzien van korte teksten die het co-makersschap en de unieke, specialistische positie van Wiggers verduidelijken en benadrukken. Daarnaast is dit ook nog eens een geweldige upgrade van de diverse kantoor- en productieruimtes van de Winterswijkse ommantel-specialist. Verder ontwikkelden we sjablonen voor onder andere de PowerPointpresentaties van Wiggers. En natuurlijk hoort bij een presentatie een goede bak koffie voor de toehoorders. Daarvoor bedrukten we koffiebekers volledig in de nieuwe stijl van Wiggers. De medewerkers van Wiggers werden in nieuwe bedrijfskleding gestoken met daarop bedrukt, hoe kan het ook anders: your co-makers. Want dat zíjn de professionals van Wiggers.

Herpositionering
  • Co-makers
  • Website
  • Pand

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.