Logisz B.V.

Nieuwe website

Houthandel het Anker

Houthandel het Anker vroeg Logisz om een professionele corporate website met webshop te ontwikkelen. Een site met een modern design en een gebruiksvriendelijk website beheer systeem. 

 

Logisz verzorgde het totale traject omtrent de realisatie van de website. Van ontwerp en bouw, het schrijven van de teksten, het realiseren van fotografie, de ‘e-commerce webshop’, de domeinregistratie en webhosting en de zoekmachinemarketing; optimalisatie en een  Adwords campagne.

 

Een frisse en duidelijke website is het resultaat. Dankzij de praktische indeling wordt het complete houtassortiment van tuinhout tot constructiehout op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Verder vindt men er volop informatie over de organisatie en werkwijze. In de handige webshop kan de klant direct de bestelling plaatsen en afrekenen.

 

Een professioneel website beheer systeem in de website maakt het voor Houthandel Het Anker mogelijk om de site up to date te houden en de meest actuele informatie en producten aan te bieden.

Nieuwe website
  • opmaatgezaagd
  • Het_anker_bestelpagina
  • Het_anker_home

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Webdesign, Umbraco CMS

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.