Logisz B.V.

InnovatieFestival 2018

InnovatieFestival

Het InnovatieFestival is een groot jaarlijks, meerdaags evenement dat verspreid door de Achterhoek plaatsvindt en een verzamelplaats vormt voor bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten met interesse voor Smart Industry. Verschillende activiteiten worden georganiseerd om technisch talent te stimuleren en de juiste partijen samen te brengen. Zo wordt de sterke positie van de Achterhoek in de maakindustrie ook in de toekomst gewaarborgd. Een belangrijke taak waar Logisz met zijn eigen middelen en expertises maar wat graag aan bijdraagt. Hoe dat er uitziet?

 

Beginnen bij het begin

Logisz startte met het ontwikkelen van de huisstijl van het InnovatieFestival. In het verlengde hiervan ontwierpen, ontwikkelden en richtten we de website in. Het InnovatieFestival wil, uiteraard, innovativiteit uitstralen en Logisz heeft dit terug laten komen in het ontwerp van de website. Onder andere middels een passende achtergrond die het doel van het InnovatieFestival symboliseert. De strakke lijnen in de achtergrond staan voor het leggen van verbindingen en de continue voortgang van innovatie.
De socialmediakanalen LinkedIn en Facebook hebben we volledig ingericht. We maakten een template in de huisstijl van het InnovatieFestival en vervolgens gaven we invulling aan de LinkedIn- en Facebookberichtgeving.

 

Remarketing-reuring en extra promotie

Om het festival in de aanloop ernaartoe vers in het geheugen van de potentiële bezoeker te houden, ontwierpen we remarketing-banners. Op het moment dat iemand de website van het InnovatieFestival bezocht kreeg diegene terugkerende advertenties te zien, op deze manier werd het festival extra gepromoot en onder de aandacht gebracht.

 

Ook ontwierpen we flyers ter promotie van het InnovatieFestival, uitgedeeld op de Open Dagen van scholen om studenten te enthousiasmeren voor een bezoek aan het InnovatieFestival.

 

Van elk programma-onderdeel zijn foto’s gemaakt die voor social media, de website en het evenement van volgend jaar zullen worden gebruikt. Alle aspecten van het evenement zijn daarbij door ons in beeld gebracht. Dit zorgt voor beleving van het InnovatieFestival en tevens voor consistent en kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal voor het komende jaar.

InnovatieFestival 2018
  • 4
  • 2
  • 6
  • 7
  • 5

Media-exposure

De nieuwsberichten bevatten relevante informatie over technologische innovaties. Ook zijn er persberichten en persuitnodigingen geschreven en gericht aan scholen, media, bedrijven uit de maakindustrie en arbeidsmarkt-professionals. Ook maakten we een persbericht als terugblik op het InnovatieFestival 2018, dat door de diverse media dankbaar werd opgepikt.


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.