Logisz B.V.

JM Congres: webdesign en teaservideo

Jong Management Nederland

In 2015 is Jong Management Achterhoek de organisator van het Landelijke Jong Management Congres. Honderden ondernemers uit het hele land houden het eerste weekend van oktober vrij voor dit evenement. Tijdens het “Cirque de l’Entrepeneur” staan er verschillende sprekers op het programma die elk hun verhaal vertellen over het ondernemerschap.

 

Webdesign

Logisz ontwierp het webdesign op basis van het logo, de huisstijl en het thema. De bezoeker proeft de sfeer van een adembenemend circus in kleur, vorm en beeld. De website bevat uitgebreide informatie over het congres, het programma en het thema.

 

Teaser video

Als ‘teaser’ ontwikkelde Logisz een video die gepresenteerd is op het congres van 2014. Met als doel de ondernemers nieuwsgierig maken naar het congres van 2015. De trailer bevat spectaculaire beelden met inspirerende teksten, ondersteunt door het geluid van een krachtige trailer-track en een voice-over. Bekijk de teaser video via de website van het congres.

JM Congres: webdesign en teaservideo
  • Over
  • Contact
  • Home
  • Tickets
  • Programma

ANDERE PROJECTEN VOOR JM CONGRES ACHTERHOEK

Voor JM Congres Achterhoek ontwikkelden wij tevens:

 

  1. Logo-, huisstijl- en thema-ontwikkeling

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Video, Media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.