Logisz B.V.

Jansen-Hubers - nieuwe website en bedrijfsvideo

Jansen Hubers Schoonmaakdiensten

Jansen-Hubers is een grote dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Van schoonmaakonderhoud, kantinediensten, glasbewassing, gevelreiniging, impregneren, tot aan specialistisch onderhoud. Jansen-Hubers biedt full-service op het gebied van facilitaire dienstverlening. Met een werkgebied in Oost- en Midden-Gelderland spelen zij gemakkelijk in op de vraag vanuit de regionale markt.
 

WEBDESIGN

Helderheid is een ambitie Jansen-Hubers. Dit uit zich niet alleen in het laten blinken van kantoren of gebouwen, maar ook in de bedrijfsvoering. Transparante afspraken over tijd, kosten, planning en kwaliteit. Het heldere karakter van het bedrijf ligt verankerd in het design van de nieuwe website. Het design blinkt. Transparante elementen, reflecties en weerkaatsingen alom. 
 
De site bevat kleurrijke fotografie en korte (SEO) teksten. Zo krijgt de bezoeker direct een heldere kijk op het bedrijf Jansen-Hubers. 
 

PROFESSIONELE BEDRIJFSVIDEO

Door de bedrijfsvideo op de homepage krijgt de bezoeker direct een goede indruk van het bedrijf. Het houdt de aandacht van de bezoeker vast. De mensen van Jansen-Hubers vertellen wie ze zijn en waar het bedrijf voor staat. Logisz ontwikkelde de bedrijfsfilm, de opnames, het concept en de montage. De bedrijfsvideo is ook in te zetten voor verspreiding naar social media. 
 

TECHNISCHE REALISATIE

De technische realisatie is volledig van Logisz’ hand. Een duidelijke navigatiestructuur, een zoekfunctie, een bel me terug formulier, overzichtelijke pagina’s, we hebben alles gedaan voor het creëren van een gebruiks- en klantvriendelijke website. De links naar social media vervolmaken de website.

 

Jansen-Hubers - nieuwe website en bedrijfsvideo
  • Jansen-Hubers_03
  • Jansen-Hubers_06
  • Jansen-Hubers_05
  • Jansen-Hubers_02
  • Jansen-Hubers_01

De website is gebouwd op het CMS systeem van Emagic. Hierdoor is de website door de klant zelf te beheren. Ze kunnen zelf de website onderhouden en voorzien van nieuwe informatie, zonder dat ze ons daarvoor nodig hebben.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling
  • Niels Konings

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Technologie, Websites, Emagic CMS.Net, Video

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.