Logisz B.V.

Ontwerp website

Jong Management Nederland

Jong Management (JM) is de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en  managers tot 40 jaar. De vereniging telt circa 1000 leden die allen werkzaam zijn in de marktgerichte ondernemingen en organisaties.


Vernieuwde website

Door ontwikkelingen op technisch gebied en de manier waarop Jong Management zich wil presenteren, was het hoog nodig om de website grondig te vernieuwen.
En dat ging verder dan alleen een nieuw eigentijds ontwerp die aansluit bij de identiteit en huisstijl van Jong Management. Inventarisatie van de wensen en eisen, het opstellen van een functioneel ontwerp, overleg met de technische realisatie - waarvoor HPU internet services verantwoordelijk is - en na afronding van de ontwikkeling het testen van de nieuwe website.
 

Praktische tools

De website biedt een aantal praktische tools, die de leden ondersteunt bij het opbouwen van netwerken, het uitwisselen van ervaring en het verwerven van kennis en inzicht op sociaaleconomisch- en managementgebied.
 

Ontwerp website
  • Website_JongManagement_2
  • Website_JongManagement_3
  • Website_JongManagement_0
  • Website_JongManagement_1

Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Webdesign, Websites

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.