Logisz B.V.

Website ontwikkeling

KNVB

Scholder an Scholder is een project van de KNVB met als doel: een duurzaam, vitaal en aantrekkelijk sportlandschap in de Achterhoek. Door sportverenigingen te verbinden, kennis uit te wisselen en elkaar te inspireren. Een samenwerkingsverband met de Provincie Gelderland, de 8 gemeenten van de Regio Achterhoek, De Graafschap en de KNVB.

 

Positionering

De basis voor alle mediamiddelen wordt gelegd bij de positionering. Logisz ontwikkelde een positionering door de kernwaarden en doelstellingen te analyseren. Dit leverde een positioneringsdocument op, het merkmanifest, met een visualisatie van het concept ‘Scholder an Scholder’. In dit stadium ontwikkelden we ook de pay-off: Verenigen voor de toekomst.

 

Logo/beeldmerk

Het logo/beeldmerk vormt de basis voor alle andere uitingen. Logisz ontwikkelde een uniek en passend beeldmerk, met de kleuren en het logo van de KNVB erin verwerkt. Dit beeldmerk vormt tevens de basis van de huisstijl.

 

WEBDESIGN

De wens van de KNVB was een webdesign die qua structuur en vormgeving past bij de website van de KNVB. Bovendien was de opgave om via de website de gedachte uit te stralen achter Scholder an Scholder: ‘samen verenigen voor een duurzaam, vitaal en aantrekkelijk sportlandschap’. Een uitdaging voor Logisz om dit mede via het design te realiseren. Ook zorgden wij ervoor dat de thema’s waaraan Scholder an Scholder vasthoudt door de gehele website worden uitgedragen.

Website ontwikkeling
  • SaS-logo
  • SaS-uitvoering
  • SaS-verenigen voor de toekomst
  • SaS-ambassadeurs
  • SaS-slim verbinden

COPYWRITING

Logisz verzorgde alle tekst op de website. De teksten voldoen aan specifieke eisen. Onze aandacht ging daarbij uit naar de zoekmachine vindbaarheid (seo).

 

Naast de website realiseerde Logisz ook de social media voor Scholder an Scholder.


Wie werkten er aan mee?

 

  • Pieter-Jan Helmink

 

Wat hebben we gedaan?

 

Huisstijlontwerp, Webdesign, Copywriting

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.