Logisz B.V.

Logo en huisstijlontwikkeling

Stichting Inloophuis Oude IJssel

Stichting Inloophuis Oude IJssel biedt een thuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het is een huis waar mensen naartoe kunnen om kracht te vinden om door te gaan, om emoties te verwerken, om te rouwen en om allerlei informatie te krijgen over aspecten rondom kanker. Logisz realiseerde de logo en huisstijlontwikkeling en de website.

 

LOGO ONTWIKKELING

Logisz is nauw betrokken bij het huis. We hebben hard gewerkt om het ‘huis’ een ‘stijl’ te geven. Dat begint bij het logo: een abstracte vorm van een deur (een huis) én lopende mensen. De linker silhouette  is een schaduw van de rechter silhouette. Óf juist een dierbare. Ze geven elkaar een omslaande arm voor troost, hulp, warmte en geborgenheid. Of je nu alleen komt of met familie, vrienden of lotgenoten; iedereen is welkom. 
 

KLEUREN

De bijzondere kleurencombinatie in het logo geeft warmte, saamhorigheid, evenwicht en kracht. Om tot deze combinatie te komen, deed Logisz een uitgebreide kleurstudie. Geel staat voor optimisme, creativiteit en hulp om te overwinnen. Rood voor het geven van kracht, liefde en geborgenheid. De lichte kleur oranje geeft de primaire kleuren evenwicht. Voor de aanvullende kleuren, die doorgevoerd worden in de communicatiemiddelen en de website, kozen we voor groen/blauw en koel grijs. Rustgevende en verfrissende kleuren.
 
Logo en huisstijlontwikkeling
  • Logo
  • Brochure
  • Poster
  • E-mailhandtekening

COMMUNICATIE-UITINGEN

Logisz heeft diverse communicatie-uitingen ontwikkeld. Zoals de e-mailhandtekening, briefpapier en word-sjablonen, flyers, posters, visitekaarten, enveloppen en een brochure.
 

Wie werkten er aan mee?

 

  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Creatie, Huisstijlontwerp, Webdesign, Technologie, Umbraco CMS

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.