Logisz B.V.

Mobiele app met texturengenerator

Daas Baksteen

Ter aanvulling op de vernieuwde responsive website van Daas Baksteen heeft Logisz een mobiele applicatie ontwikkeld. De mobiele applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Met het uitgebreide assortiment bakstenen en de diverse voegkleuren, voegtypes en metselverbanden creëren gebruikers snel en eenvoudig creatieve oplossingen met 100% ontwerpvrijheid. Ook biedt de texturengenerator de mogelijkheid om meerdere sorteringen met elkaar te mixen en de ontwerpen op te slaan.


Remarketing campagne

Om het downloaden van de Daas Baksteen app te stimuleren zijn er online remarketing banners ontworpen die via het display netwerk van Google Adwords zijn verspreid. De campagne is toegespitst op smartphone en tablet, zodat de mobiele app direct kan worden gedownload. Daarnaast worden de banners ook op desktop vertoond.

Mobiele app met texturengenerator
  • DaasBaksteen_mobieleapplicatie

Wie werkten er aan mee?

 

  • Frank van Braak
  • Sander Nieling

 

Wat hebben we gedaan?

 

Technologie

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.