Logisz B.V.

Offline communicatie

Mandaat Assuradeuren

Als service provider en gevolmachtigd agent is Mandaat dé partij voor elk assurantiekantoor. Mandaat neemt werkzaamheden van assurantiekantoren uit handen, zodat zij tijd over houden voor hun core business. ‘Daadkracht voor uw assurantiekantoor’, dat is waar Mandaat voor staat.


Offline communicatie

Mandaat benadert actief assurantiekantoren waarmee zij willen samenwerken. Wij helpen Mandaat met hun offline communicatie. Denk aan brochures, advertenties, flyers en banners.
 

Centraal beeld

In de communicatie staan beelden centraal van gezichtsuitdrukkingen. Bevestigende blikken: ‘Mandaat is daadwerkelijk krachtig’. De resultaten zijn indrukwekkend, onthutsend. Dát is af te lezen aan de gezichten. Het concept versterkt de positionering van het bedrijf.


De beelden zijn doorgevoerd in alle uitingen. Eenheid in vorm en taal. Dit geeft Mandaat een duidelijk en herkenbaar gezicht.
 

Offline communicatie
  • Advertentie_Mandaat_vb1
  • Advertentie_Mandaat_vb2
  • Mandaat_centraal_beeld_gezichtsuitdrukking
  • Concept_Flyer_Drieluik_Mandaat

Wie werkten er aan mee?

 

 

Wat hebben we gedaan?

 

Strategie, Communicatie, Creatie, Conceptontwikkeling, Huisstijlontwerp, Printdesign, Copywriting, Fotografie, Media

Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.