Logisz B.V.

Nieuwe website

Oldenboom

Een website bouwen voor een houthandel die ons benadrukte meer te zijn dan alleen materiaal. Van dat laatste waren we bij Logisz al snel overtuigd. Voor een website waarin dit goed naar voren komt, konden we alle Logisz-registers opentrekken. Als rode draad voor de website formuleerden we het thema: compleet en constructief. Compleet in materialen en diensten en in de branches waarin Oldenboom actief is. Constructief, niet alleen vanwege de aard van het materiaal dat Oldenboom levert, maar juist ook als partner voor diverse (bouw)projecten. Adviserend vanuit een ruimschootse ervaring en kennis van producten.

 

Duidelijk

Met die uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan. Dus zoveel mogelijk duidelijkheid in de materialen die Oldenboom levert en de merken die ze voeren. Hoe deze toegepast worden hebben we onder andere zichtbaar gemaakt door aandacht te besteden aan de branches waarin Oldenboom actief is. Deze branches krijgen een subtiele, visuele toegang op het moment dat je er met de muis overheen zweeft. En natuurlijk verdient een familiebedrijf dat al sinds 1907 bestaat een aparte geschiedenispagina.

 

Veelzijdig

Zomaar wat voorbeelden uit dit veelzijdige project waarbij zeer veel content, zowel visueel als tekstueel, gecreëerd moest worden. Zo fotografeerden we diverse opgeleverde projecten, zoals deze in Smilde. En we maakten een bedrijfsvideo waarvoor we opnames maakten bij de Oldenboom-vestigingen in Doetinchem en Harlingen. Die video en alle andere content werden gegoten in het design, waarbij we een vernieuwende twist gaven aan bestaande (huisstijl)elementen. Het eindresultaat: een website draaiende op het CMS Sitefinity. Een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat de eerder genoemde uitgangspunten voor deze website perfect ondersteunt. De volgende stap is dat we voor Oldenboom nog meer marketingmaterialen gaan produceren en communicatiekanalen gaan opzetten en invullen. Een mooie uitdaging!

Nieuwe website
  • Oldenboom logo
  • Oldenboom video
  • Oldenboom website


Vragen over dit project?

 

 

Logisz anders

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.